tisdag 9 februari 2010

Patrik Sjöberg - vilken mästare!

Såg på tv-programmet "Mästarnas mästare" igår. Brukar inte följa tävlingsprogram så mycket längre, men det här tycker jag faktiskt är riktigt bra och roligt att se på. Man glömmer lätt bort vilka stora stjärnor vi i lilla Sverige faktiskt genom åren. Kul också att få se hur de är lite utanför tävlingsbanorna. Största stjärnan när det kommer till att snacka och vara en skön typ är lätt Patrik Sjöberg och han står till mer än hälften av humorn i serien just nu. Så det är tur att han är en jävel på att plocka svärd droppandes från taket så han håller sig kvar i tävlingen. All respekt till Tomas Gustafsson som åkte ur igår, vilken enorm idrottsman, men han verkar rätt tråkig alltså.

Några kommentarer som citat-maskinen Sjöberg slängde ur sig var bland annat "Holms matlagningskunskaper låg väl på 2.40, och mina låg på 2.42" när han lagade mat med Stefan Holm, och även när han kom tillbaka efter duellen mot Gustafsson och säger "det är ju ingen match...jag ska nog försöka göra det sittande nästa gång". Patrik Sjöberg - We salute you! Lägger därför också upp ett klipp från det klassiska tv-programmet "Varan-TV".



2 kommentarer:

  1. Det är ju bäst ju! Jag väljer dock hellre 2,40 än 2,42! ;) Sjöberg borde tänka sig för LITE vad han säger.

    SvaraRadera
  2. Äh, tänka sig för, för mycket jantelag. För att citera mannen "själv"; 'det är så jävla typiskt! jävla fittsverige, kuken!' haha!

    SvaraRadera