måndag 7 december 2009

Lamm är kung



Nappade på ett erbjudande och beställde tre nummer av mode- och livstilsmagasinet King för bara 99kr, och då får jag en flaska parfym på köpet. Fick mitt första nummer för en vecka sen och har bläddrat igenom det lite då och då under de senaste dagarna. Bra läsning och sköna tips, även om dom inte alltid passar bra med plånboken. En skön del i tidningen är Peder Lamms, tv-kändis och antikexpert och även chefredaktör för tidningen Connoisseur, frågespalt. I senaste numret tas följande upp:

Fråga:

Jag undrar hur man på bästa sätt hälsar på en grupp människor man aldrig träffat tidigare. Ska man säga "Hej Patrik" och ta i hand med varenda person eller räcker det med att säga det till 1 eller 2 och till dem andra bara säga hej? Hoppas du förstår vad jag menar.

Patrik

Svar:

Bra att du tar upp det! Säg för allt i världen inte "Hej Patrik", utan säg i stället "Patrik Nilsson-Gyllentofs", eller vad du nu heter. Ingen bryr sig väl om vad du heter i förnamn, säkert finns det tre Patrik till på samma tillställning. Du är väl för helvete inte tolv år utan en vuxen karl med ett jobb! Och ja - hälsa på alla - dock inte på personalen.

Peder Lamm

Amen. Störtskönt svar, så ska en slipsten dras! Riktigt jävla drygt, men har man vett och etikett så har man och ska självklart läxa upp den allmänna outbildade och fördummade pöbeln alla gånger man får chansen, eller bara tar den helt själv utan några konstigheter. Peder Lamm - We salute you!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar