söndag 11 oktober 2009

Fest, familj och fotboll

I torsdags kväll kom Molle hit och hälsade på tillsammans med sin kompis Rob från Toronto som var på besök i Sverige. Fixade lite krubb först åt grabbarna, hängde sen lite på mitt rum, och gick senare ner på stan och tog några öl på Bullit bar. Tyvärr var jag tvungen att gå hem tidigare än dem på grund av en muntlig framställning dagen efter, men skulle ju komma en kväll till så. På fredagkvällen så gick vi först till Kalmar nation sedan en kompis till Molle lyckats fixa in dem där. Drack billig och öl och shots och dansade runt lite till massa blinkade ljus och 80-tals synth-pop mm. Drog sedan vidare till Orange där det var något uppträdande med en tjej från London. Kändes inte så där hett, lite bortkastad tid och pengar så hamnade till slut på Bullit igen, innan vi trötta gick och högg en kebabrulle och sen hem.
Dagen efter när vi vaknat så drog vi ner på stan, och jag lämnade grabbarna vid centralen för att ta ett tåg mot Stockholm och där möta upp mamma, pappa, bror och syster med man för lunch och lite för tidigt födelsedagsfirande av lillebror. Va rätt så trött och bakfull, så kändes inte så lockande direkt med någon rejäl restaurangmat. Mötte upp dom på Mäster Anders och åt där den tjockaste hamburgaren jag någonsin ätit, tillsammans med potatisgratäng, sallad och kantareller. Riktigt gott, även fast jag inte orkade hela. Gick sedan hem till Malin och Hamed för att äta prinsesstårta och dela ut presenter.


Medan sen päronen och brorsan åkte hem igen så stannade jag kvar för att se den otroligt viktiga fotbollsmatchen mellan Sverige och Danmark. Matvrakandet fortsatte dessutom med chips och dipp och cola. Sedan hade även en kompis till dem som kom över med sig lite plock-godis och chokladpuddig med grädde och bjöd på. Matchen var bitvis spännande och med bra spel, men slutresultatet var ju riktigt skit så. De enda ljuspunkten är ju att Lagerbäck nu har avgått. Bara och hoppas att det kommer någon nu med nya och fräscha idéer, så satsar vi på EM istället.
Mycket godsaker blev det den här helgen, men man måste passa på att njuta som lite halvfattig student när man har chansen att äta riktigt gott. Va på gymmet och sprang en hel del idag med, så ännu ingen risk för ölmage i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar